Beton szállítás a Dunamenti Erőműbe

A Dunamenti Erőmű a hazai beépített kapacitás közel egyötödét kitevő villamos teljesítményével és 1.000 MW hőszolgáltatási teljesítményével Magyarország legnagyobb gáztüzelésű erőműve. Szabályozó képességével stratégiai szerepet vállal a hazai villamosenergia-rendszer ellátásbiztonságában. Folyamatos felújításra és megújulásra van szüksége a vasbeton szerkezeteknek is. Fontos a beton technológia betartása, valamint a határidők teljesítése. Mivel a helyi viszonyok igen specifikusak, elvárt a megfelelő mixer és beton szivattyú használata is.

Zsugor-kompenzált ipari padló, Iváncsa

Már sok csarnokhoz szállítottunk betont, de ősszel egy különleges ipari padlót betonoztunk. Olyan padlót, ahol nem kellett dilatációs hézagot vágni, hanem az egész közel 2000 m2 padlót egybe öntöttük. A fotókon meg lehet figyelni a felületet. A különleges betontechnológia még nagyobb figyelmet igényelt. Büszkék vagyunk hogy ez a hazánkban még új technológiának számító betongyártás nálunk is létrejött.

Legyen egy költséghatékony, jobban kezelhető ipari padlónk…

Batta főtér

Mindig öröm amikor bemegyünk Százhalombatta főterére, olyan szép és rendezett. Mi szállítottuk és gyártottuk az összes helyszínen öntött betont. A település már régóta egy tiszta és rendezett város képét nyújtotta, de mióta elkészült a főtér a hozzá tartozó konferencia komplexummal, méltán felveheti a versenyt bármelyik szép, híres várossal. A szerkezeti elemek technológiailag kihívást jelentettek számunkra, de mindet megoldottuk.

Batta Ipari park, csarnok betonozás

Az ipari parkban már több csarnoknak is gyártottunk betont. Jelenleg éppen ezt a csarnokot építjük, szépítjük. Minden csarnok építés során akad olyan új feladat a betonozás kapcsán amit még korábban nem végeztünk, így mi magunk is képződünk. Ennél a csarnoknál acélszálas ipari padlót öntöttünk, amiben már sok sok éves tapasztalattal rendelkezünk. Itt igazán az időjárással kellett felvennünk a harcot, de mi győztünk.

Professzionális csarnoképítés …

Mezőgazdasági épuletek, csarnokok, Ráckeresztúr

Ennél a ráckeresztúri munkánál az időjárás állandóan beleszólt a kivitelezési, betonozási munkákba; ha csak kevés eső is esett az építkezés megközelíthetetlenné vált, ezért nagyon fontos volt részünkről a gyors, pontos betonszállítás. Az épületek elkészültek a megrendelő örömére, már használja is őket.

Egy jól kivitelezett és megálmodott csarnok meghozza az árát…

Feliratkozás RSS - blogok csatornájára